onsdag den 29. juni 2011

Suveræne yogamagasiner

Hver måned dumper det amerikanske Yoga Journal ned i min postkasse.
Stk. prisen er ca 23 kroner. ( i løssalg hos DSB-kioskerne koster bladet ca 70 kroner.) Og jeg nyder hvert eksemplar. Ikke mindst pga. de flotte illustrationer og fotos af diverse yogaøvelser. Men også pga. artiklerne om Ayurveda, meditation og filosofien bag yogaen. Og hvis du kan se bag om alle de unge, smukke yogaudøvende kvinder på de glitrede sider - uden at blive deprimeret, så er det absolut et godt blad.

Her får du nogle links til tre amerikanske yogablade med ret informative hjemmesider, så tjek dem ud, og lad dig inspirere :-)


Yoga Journal

LA Yoga Magazine

Yoga International

og tjek også denne:
Elephant Journal 
(Beskrivelse: elephantjournal.com is your guide to what we like to call ‘the mindful life’: yoga, organics, sustainability, genuine spirituality, conscious consumerism, fair fashion, the contemplative arts etc.)

Namasté

2 kommentarer:

  1. Tak for inspirationen - men hvor er det dog en skam at der ikke findes lignende på det danske marked... Der er i hvert fald målgruppe til det...
    Vh. Kirstine

    SvarSlet
  2. Enig. Selvfølgelig koster det kassen at etablere et dansk yogamagasin, men som du skriver, så findes målgruppen, og efter min mening, så vokser den markant dag for dag... så lad os bare rende de store bladudgivere på døren i ny og næ med opfordringerne :-)

    God fornøjelse med din yoga-læsning og praksis

    Mvh. Heidi

    SvarSlet